INTERESSE? LAAT HET ONS WETEN!

Over ons

BVBA Dewispelaere-Schaubroeck werd opgericht in 2013.

De huidige zaakvoerder Dhr Kurt Schaubroeck heeft Winsol Ruddervoorde overgenomen van vorige eigenaar Dhr Georges Dewispelaere.   In 2019 werd er een nieuwe bedrijfsnaam opgericht :  BV Schaubroeck Ruiselede , en is de firma volledig verhuisd naar het nieuwe bedrijventerrein in Ruiselede.


Kurt studeerde af als ingenieur in de bouwkunde en werkte 4 jaar in Ardooie Aluco toen het bedrijf werd overgenomen door Winsol.  Hij bleef er nog 16 jaar werken als "product manager aluminium".  Het is binnen deze Winsol-groep dat hij veel ervaring en kennis heeft opgedaan van de verschillende producten zoals PVC en ALU schrijnwerk, zonnewering, poorten, rolluiken, enz.


Onze TROEF  ???     Onze SERVICE !!!

Samen met onze werknemers -stuk voor stuk ervaren vakmensen - staan we steeds garant voor een persoonlijke service met professionele begeleiding en uitvoering.  We streven ernaar om met een kwalitatief Winsol-product een vlekkeloze montage uit te voeren en kunnen ook rekenen op een uitstekende dienst na verkoop.  Een nieuwbouw- of renovatieproject willen we perfect afleveren naar de bouwkundige normen, waarbij we tegelijk altijd rekenen houden met de vragen van de klant. Als Winsol certified dealer staan wij in voor de regio : Ruddervoorde, Oostkamp, Waardamme, Torhout, Lichtervelde, Tielt , Pittem en Ruiselede.

 

Dat is onze uitdaging !!!


 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.